Correct Answer:
Parents teach their child to call adults outside the family “Ma’am” or “Sir” because that is what they were taught.
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
2. The primary goal of ______ is to (re)gain constraints on our own behavior.
Answer
Correct Answer:
Ethics
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
3. “The Pause” being instituted by some doctors and medical teams as a sign of respect when a patient dies dispels which myth about interpersonal communication?
Answer
Correct Answer:
More interpersonal communication is better.
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
4. What is the term for the process of becoming the best person we can be?
Answer
Correct Answer:
Self-actualization
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
5. Interpersonal communication occurs because symbols are ______.
Answer
Correct Answer:
Mutually agreed upon
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
6. According to ______, meeting someone online differs from face-to-face.
Answer
Correct Answer:
SIP theory
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
7. When two people are raised in the same religion, their ______ overlap.
Answer
Correct Answer:
Fields of experience
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
8. Which type of noise refers to the communicator’s biases?
Answer
Correct Answer:
Psychological noise
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
9. Which communication context includes the friendliness or unfriendliness of an interaction?
Answer
Correct Answer:
Social–emotional
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
10. ______ must take place for interpersonal communication to happen.
Answer
Correct Answer:
Shared meaning
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
11. What does the interactional model of communication include that is not present in the linear model
Answer
Correct Answer:
Feedback
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
12. Interpersonal communication is ongoing, unending, and always changing; therefore, it is ______
Answer
Correct Answer:
A process
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
13. When engaging in intrapersonal communication, you are having a conversation with ______
Answer
Correct Answer:
Yourself
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
14. ______ formed alongside the formation of Western civilization.
Answer
Correct Answer:
Communication studies
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
15. Transactional Model of Communication is a characterization of communication as the reciprocal sending and receiving of messages. In a transactional encounter, the sender and receiver do not simply send meaning from one to the other and then back again; rather, they build shared meaning through simultaneous sending and receiving.
Answer
Correct Answer:
● True
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
16. Arbitrary labels or representations (such as words) for feelings, concepts, objects, or events is called
Answer
Correct Answer:
● Symbols
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
17. The relational and emotional environment in which communication occurs is known as
Answer
Correct Answer:
● Social-emotional context
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
18. Which theory explains the online relationships typically demonstrate the same sort of intimacy as those we have developed f2f. SIP Theory underscores the fact that people who work to establish online relationships usually take longer periods of time to develop than traditional f2f relationships.
Answer
Correct Answer:
● Social Information Processing (SIP) Theory
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
19. _______ is the source of a message.
Answer
Correct Answer:
● Sender
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
20. A theory that examines the study of symbols in relation to their form and content is called
Answer
Correct Answer:
● Semiotics theory
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
21. Semantic noise cccurs when senders and receivers apply different meanings to the same message; may take the form of jargon, technical language, and other words and phrases that are familiar to the sender but that are not understood by the receiver.
Answer
Correct Answer:
● True
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
22. In self actualizations process of gaining information about ourselves in an effort to tap our full potential, our spontaneity, and our talents, and to cultivate our strengths and eliminate our shortcomings.
Answer
Correct Answer:
● True
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
23. A prescribed guide that indicates what behavior is obligated, preferred, or prohibited in certain contexts is called
Answer
Correct Answer:
● Rules
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
24. Relationship level is the information contained in a message that indicates how the sender wants the receiver to interpret the message.
Answer
Correct Answer:
● True
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
25. _______ is the ways in which the particular relationship of two relational partners stands apart from other relationships they experience.
Answer
Correct Answer:
● Relational uniqueness
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
26. Negotiable rules that indicate what two relational partners expect and allow when they talk to each other is called
Answer
Correct Answer:
● Relational rules
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
27. The prior relationship experiences that two people share is called
Answer
Correct Answer:
● Relational history
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
28. _______ The intended target of a message.
Answer
Correct Answer:
● Receiver
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
29. The biases or prejudices of a sender or receiver that interrupts the meaning of a message is called
Answer
Correct Answer:
● Psychological noise
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
30. When used to describe interpersonal communication, an ongoing, unending, vibrant activity that always changes in the process
Answer
Correct Answer:
● True
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
31. Interference in message reception because of physical, biological, or chemical functions of the body is called
Answer
Correct Answer:
● Physiological noise
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
32. External disturbances that interrupt the meaning between a sender and receiver is called
Answer
Correct Answer:
● Physical Noise
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
33. _______ is the tangible environment in which communication occurs.
Answer
Correct Answer:
● Physical context
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
34. Anything that interferes with accurate transmission or reception of a message is a noise and See also physical noise, physiological noise, psychological noise, and semantic noise.
Answer
Correct Answer:
● True
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
35. _______ is the insults, indignities, and denigrating messages delivered to marginalized communities.
Answer
Correct Answer:
● Microaggressions
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
36. The transaction of verbal and nonverbal messages being sent simultaneously between two people is called
Answer
Correct Answer:
● Message exchange
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
37. What communicators create together through the use of verbal and nonverbal messages is called
Answer
Correct Answer:
● Meaning
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
38. A characterization of communication as a one-way process that transmits a message from a sender to a receiver is called
Answer
Correct Answer:
● Linear model of communication
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
39. The _______ process of message transaction between two people to create and sustain shared meaning.
Answer
Correct Answer:
● Interpersonal communication
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
40. _______ is the feedback we give ourselves when we assess our own communication is known as
Answer
Correct Answer:
● Internal feedback
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
41. Intercultural communication apprehension is a A fear or anxiety pertaining to communication with people from different cultural backgrounds.
Answer
Correct Answer:
● True
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
42. Interactional model of communication is a characterization of communication as a two-way process in which a message is sent from sender to receiver and from receiver to sender.
Answer
Correct Answer:
● True
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
43. _______ is a type of context in which messages are understood in relationship to previously sent messages.
Answer
Correct Answer:
● Historical context
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
44. An ethical system, articulated by Aristotle, proposing that a person’s moral virtue stands between two vices, with the middle, or the mean, being the foundation for a rational society is a golden mean
Answer
Correct Answer:
● True
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
45. The influence of a person’s culture, past experiences, personal history, and heredity on the communication process is called
Answer
Correct Answer:
● Field of experience
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
46. _______ is a verbal or nonverbal response to a message.
Answer
Correct Answer:
● Feedback
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
47. The feedback we receive from other people is called
Answer
Correct Answer:
● External feedback
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
48. _______ is the perceived rightness or wrongness of an action or behavior.
Answer
Correct Answer:
● Ethics
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
49. An ethical system, based on the concepts of Carol Gilligan, that is concerned with the connections among people and the moral consequences of decisions in ethic of care
Answer
Correct Answer:
● True
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
50. The cultural environment in which communication occurs; refers to the rules, roles, norms, and ____________ that are unique to a particular culture.
Answer
Correct Answer:
● patterns of communication
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
51. The environment in which a message is sent is known as
Answer
Correct Answer:
● Context
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
52. The verbal and nonverbal information contained in a message that indicates the topic of the message is called
Answer
Correct Answer:
● Content level
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
53. Which ______ models show the Visual, simplified representations of complex relationships in the communication process.
Answer
Correct Answer:
● Communication Models
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
54. A fear or anxiety pertaining to the communication process is called
Answer
Correct Answer:
● Communication apprehension
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
55. Communication is the cocreation and interpretation of meaning.
Answer
Correct Answer:
● True
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
56. ______ is a pathway through which a message is sent.
Answer
Correct Answer:
● Channel
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
57. An ethical system, based on the work of philosopher Immanuel Kant, advancing the notion that individuals follow moral absolutes. The underlying tenet in this ethical system suggests that we should act as an example to others is called
Answer
Correct Answer:
Categorical imperative
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one