Communicating and Emotion MCQ

Communicating and Emotion MCQ

1. The contexts in which we express emotion are ______.

Answer

Correct Answer: Infinite

Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one

2. Correct expression of emotion for men can include ______ as long as it is done in “the right way.”

Answer

Correct Answer: Crying

Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one

3. The fact that some people are ashamed or upset about becoming angry illustrates ______.

Answer

Correct Answer: Meta-emotion

Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one

4. People often use verbal and vocal cues while ______ and displaying facial expressions.

Answer

Correct Answer: Gesturing

Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one

5. Emotion is translated through physicality therefore it is ______.

Answer

Correct Answer: Embodied

Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one

6. The process of transferring emotion from one person to another is referred to as ______.

Answer

Correct Answer: Emotional contagion

Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one

7. The ______ theory of emotion is most relevant to interpersonal communication.

Answer

Correct Answer: Social

Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one

8. What feature do the biological and social theory of emotion have in common?

Answer

Correct Answer: Gesture

Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one

9. Our instinctive understanding of the connection between emotion and ______ is illustrated through the words we use to describe emotion, such as heartache.

Answer

Correct Answer: The body

Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one

10. The belief that emotion is a brute force that must be moderated by reason is referred to as ______.

Answer

Correct Answer: The classical view

Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one

11. In the two category systems for emotion, ______ determines whether the emotion implies action or passivity.

Answer

Correct Answer: Activity

Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one

12. Having to display an emotion you don’t feel is called ______.

Answer

Correct Answer: Emotional labor

Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one

13. ______ is/are the feelings we have within ourselves and feelings related to our relationships.

Answer

Correct Answer: Emotion

Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one

14. Whether an emotion reflects a positive or negative feeling is called

Answer

Correct Answer: ● Valence

Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one

15. Rethinking the opposition and redefining the tension so it no longer is a tension. (Chapter 10) is called

Answer

Correct Answer: ● Reframing

Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one

16. The skill of verbally taking responsibility for your feelings is called owning

Answer

Correct Answer: ● True

Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one

17. Emotion about emotion is called

Answer

Correct Answer: ● Meta-emotion

Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one

18. How strongly an emotion is felt is called

Answer

Correct Answer: ● Intensity

Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one

19. A way to own; messages that begin with “I think/feel/believe . . .”is called

Answer

Correct Answer: ● I-messages

Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one

20. The rules a culture develops to instruct people in expressing their own emotion and reacting when others express emotion; these rules may change over time is called feeling rule

Answer

Correct Answer: ● True

Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one

21. The combination of communicating emotionally (e.g., yelling) and emotional communication (e.g., telling someone how you feel) that we consider in this text is called

Answer

Correct Answer: ● Emotional expression

Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one

22. The intrapersonal aspect of feeling emotion is called

Answer

Correct Answer: ● Emotional experience

Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one

23. How emotional experience impacts communication behavior is called

Answer

Correct Answer: ● Emotional effects

Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one

24. The process of transferring emotion from one person to another is called

Answer

Correct Answer: ● Emotional contagion

Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one

25. Talking about the experience of emotion to someone else is called

Answer

Correct Answer: ● Emotional communication

Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one

26. When your mood brightens when you’re around someone who expresses positive feelings is called

Answer

Correct Answer: ● Emotional afterglow

Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one

27. The feelings we have within ourselves and related to our relationships with others is called

Answer

Correct Answer: ● Emotions

Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one

28. Icons that can be typed on the keyboard to express emotion is called

Answer

Correct Answer: ● Emoticons

Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one

29. Graphical emoticons is called

Answer

Correct Answer: ● Emoji

Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one

30. A way of thinking that constructs polar opposite categories to encompass the totality of a thing, prompting us to think about the thing in an either/or fashion is called

Answer

Correct Answer: ● Dualism

Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one

31. When the emotion itself is a part of the way the message is delivered is called

Answer

Correct Answer: ● Communicating emotionally

Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one

32. Whether an emotion implies action or passivity is called

Answer

Correct Answer: ● Activity

Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one