Correct Answer:
Simply identify a topic without suggesting anything more
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
2. All of these are are examples of using appearance for nonverbal cues, EXCEPT ______.
Answer
Correct Answer:
Facial features
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
3. To read nonverbal communication more efficiently, one must listen for vocal cues, which include all of these EXCEPT ______.
Answer
Correct Answer:
Gestures
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
4. ______ are computer programs designed to mimic human communication.
Answer
Correct Answer:
Chatbots
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
5. ______ are icons that allow us to add emotions and personalize our communications via technologyy.
Answer
Correct Answer:
Emojis
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
6. Cultures that promote interation and closeness are referred to as ______ cultures.
Answer
Correct Answer:
Contact
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
7. Which statement best exemplifies visual dominance?
Answer
Correct Answer:
The percentage of time looking while listening as compared to the time of listening while looking
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
8. Except for ______, all of these professions are more adept at decieving others.
Answer
Correct Answer:
Psychologists
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
9. A ______ expression is a fleeting change in facial expression.
Answer
Correct Answer:
Microfacial
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
10. When Carrie is angry with her dog, she yells at him. Rasing her voice is an example of ______.
Answer
Correct Answer:
Paralanguage
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
11. Allowing our eyes to rest briefly on others is referred to as ______.
Answer
Correct Answer:
Civil inattention
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
12. Which of these is not related to kinesics?
Answer
Correct Answer:
Space
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
13. Instead of saying, “Hi,” when Juan spoke to her, Jill waved her hand, “Hi.” In nonverbal communication, this is referred to as message ______.
Answer
Correct Answer:
Substitution
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
14. What percentage of our messages are nonverbal?
Answer
Correct Answer:
65%
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
15. The degree of loudness of the voice is called
Answer
Correct Answer:
Volume
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
16. A measure calculated by comparing the percentage of looking while speaking with the percentage of looking while listening is called visual dominance.
Answer
Correct Answer:
True
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
17. _____ speed is called rate.
Answer
Correct Answer:
Speaking
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
18. The highness or lowness of the voice is called
Answer
Correct Answer:
Pitch
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
19. Meaningless sounds or phrases that _____ the flow of speech is called nonfluencies.
Answer
Correct Answer:
Disrupt
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
20. Message that occurs when words and actions contradict each other is called
Answer
Correct Answer:
Mixed message
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
21. Items that reserve one’s space is called markers
Answer
Correct Answer:
True
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
22. Cultures that maintain more distance when interacting is called
Answer
Correct Answer:
Low contact cultures
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
23. Space that is highly mobile and can be quickly changed m a person is called informal space.
Answer
Correct Answer:
True
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
24. The characteristic pitch one uses is called
Answer
Correct Answer:
Habitual pitch
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
25. Space that contains relatively _____ objects is called fixed-feature space
Answer
Correct Answer:
Permanent
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
26. The means we use to control the expressions we reveal to others is called facial management techniques
Answer
Correct Answer:
True
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
27. Symbols that replace nonverbal cues during machine-assisted communication is called
Answer
Correct Answer:
Emotions
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
28. A small _____ or relational icon used to express an idea or emotion i.s called emoji
Answer
Correct Answer:
Digital image
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
29. Cultures that promote interaction and encourage displays of warmth, closeness, and availability is called
Answer
Correct Answer:
Contact cultures
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
30. The polite ignoring of others so as not to infringe on their privacy is civil inattention
Answer
Correct Answer:
True
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
31. The use of personal adornments is called
Answer
Correct Answer:
Artifactual communication
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one