MCQs > Public Relations & Dealings > PR Strategy MCQs > Integrated Communication and Public Relation MCQs

Integrated Communication and Public Relation MCQ

Integrated Communication and Public Relation MCQ

1. Research indicated that the very act of allowing same-sex marriage ______.

Answer

Correct Answer: Was economically beneficial for both the travel and wedding markets

Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one

2. The Love is Love campaign celebrated ______.

Answer

Correct Answer: Marriage equality

Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one

3. The OSA campaign featured ______.

Answer

Correct Answer: A speaker series

Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one

4. The OSA’s social media presence was amplified by creating ongoing centennial content, all under the banner ______.

Answer

Correct Answer: “I am #OSA100 proud”

Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one

5. The OSA campaign provided ______.

Answer

Correct Answer: Media outreach materials to OSA chapters

Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one

6. One of the Optical Society’s goals was to ______.

Answer

Correct Answer: Call attention to its leadership

Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one

7. The Optical Society’s goal was to ______.

Answer

Correct Answer: Acknowledge the role OSA has played in the evolution of the field

Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one

8. The Optical Society interviewed its members for ______.

Answer

Correct Answer: An oral history project

Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one

9. The Optical Society was celebrating its ______ anniversary.

Answer

Correct Answer: 100th

Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one

10. The CLOROX Ick Awards improvised a live awards show on ______.

Answer

Correct Answer: Twitter

Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one

11. The goal of the CLOROX Ick Awards was to get younger parents to ______.

Answer

Correct Answer: Think of CLOROX as a peer

Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one

12. Research for the CLOROX Ick Awards revealed ______.

Answer

Correct Answer: Dads are taking a larger role in parenting

Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one

13. The target audience for the CLOROX Ick Awards wanted to ______.

Answer

Correct Answer: Spend quality time with family

Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one

14. The target audience for the CLOROX Ick Awards was ______.

Answer

Correct Answer: Younger parents

Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one

15. ______ focuses on how public relations strategies and tactics work within, and complement, a wider mix of marketing, advertising, and public information messages.

Answer

Correct Answer: Integrated communication

Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one