MCQs > Public Relations & Dealings > PR Strategy MCQs > Financial Communication and Public Relation MCQs

Financial Communication and Public Relation MCQ

Financial Communication and Public Relation MCQ

1. The Alcatel–Lucent Shift Plan set a clear company course for the next ______ years.

Answer

Correct Answer: 3

Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one

2. The Alcatel and Lucent Technologies merger was considered a failure ______ year(s) after the fact.

Answer

Correct Answer: 2

Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one

3. VP wanted to obtain ______ to support cleantech opportunities.

Answer

Correct Answer: $1.25 billion

Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one

4. VP wanted to increase ______ coverage of its role in cleantech.

Answer

Correct Answer: Traditional and social media

Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one

5. VP planned to secure feature coverage ______.

Answer

Correct Answer: In at least one high-profile, national-level business media outlet

Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one

6. VP focused on accomplishing three main objectives that would be carried out and measured during the first ______.

Answer

Correct Answer: 6 months of the fundraising campaign

Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one

7. The overall goal for the VantagePoint public relations campaign in 2010–2011 was ______.

Answer

Correct Answer: To establish VantagePoint as the leading voice in modernizing the world’s infrastructure

Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one

8. At the time of the VantagePoint campaign, the clean technology industry ______.

Answer

Correct Answer: Was new and without established best practices

Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one

9. VantagePoint wanted to ______.

Answer

Correct Answer: Position itself as an emerging leader driving clean technology innovation

Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one

10. The goal of the Tax Amnesty 2015 campaign was ______.

Answer

Correct Answer: To persuade eligible taxpayers to participate in Tax Amnesty 2015 by paying their past due taxes

Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one

11. Research for the Tax Amnesty 2015 campaign revealed ______.

Answer

Correct Answer: A direct marketing public relations campaign is the most cost-effective promotional method

Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one

12. Research for the Tax Amnesty 2015 campaign revealed ______.

Answer

Correct Answer: Publicizing the program via outbound phone calls as early as possible spurs participation

Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one

13. The tax amnesty program lasted ______.

Answer

Correct Answer: 8 weeks

Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one

14. Research for the Tax Amnesty 2015 campaign revealed the vast majority of amnesty collections ______.

Answer

Correct Answer: Occurred in the first 2 weeks of the program

Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one

15. ______ is an important link between the organization and those who invest in the organization.

Answer

Correct Answer: Financial communication

Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one