MCQs > Public Relations & Dealings > PR Strategy MCQs > Branding in Public Relations Strategy MCQs

Branding in Public Relations Strategy MCQ

   Branding in Public Relations Strategy MCQ

1. During the OnlineVisas.com campaign, all posts were ______.

Answer

Correct Answer: Accompanied by meaningful hashtags

Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one

2. During the OnlineVisas.com campaign, ______ all posts were accompanied by meaningful hashtags.

Answer

Correct Answer: Third

Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one

3. During the OnlineVisas.com campaign, messages were paired with appropriate website pages to drive traffic and then hold the visitor’s interest in order to ______.

Answer

Correct Answer: Decrease bounce rate

Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one

4. During the OnlineVisas.com campaign, ______ messages were paired with appropriate website pages to drive traffic and then hold the visitor’s interest.

Answer

Correct Answer: Second

Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one

5. During the OnlineVisas.com campaign, ______ the campaign team made sure messaging and branding was consistent across platforms.

Answer

Correct Answer: First

Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one

6. OnlineVisas.com’s campaign focused on ______.

Answer

Correct Answer: Building relationships with publics and using inbound strategies to drive traffic to its new website

Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one

7. The Mississippi, Believe It! campaign differed from most campaigns of its type in that ______.

Answer

Correct Answer: It repeated negative statements throughout the campaign

Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one

8. The goal of the Mississippi, Believe It! campaign was ______.

Answer

Correct Answer: To expose as many people as possible to the message that the Mississippi of 1960 is not the Mississippi of today

Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one

9. Proactive media messaging was used by the U.S. Conference of Catholic Bishops during the ______ phase of the campaign.

Answer

Correct Answer: Communication

Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one

10. A holistic media strategy that encompassed social content, influencer outreach was used by the U.S. Conference of Catholic Bishops during the ______ phase of the campaign.

Answer

Correct Answer: Communication

Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one

11. The U.S. Conference of Catholic Bishops’ goal was to ______.

Answer

Correct Answer: Amplify the message of the Pope’s visit

Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one

12. The U.S. Conference of Catholic Bishops wanted to increase ______ engagement on social media prior to Pope Francis’ first visit.

Answer

Correct Answer: Hispanic

Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one

13. Qualitative research at the University of West Georgia (UWG) described UWG as ______.

Answer

Correct Answer: Up and coming

Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one

14. The University of West Georgia (UWG) was experiencing ______.

Answer

Correct Answer: Slowing enrollment

Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one

15. ______ is a reflection of an organization’s identity.

Answer

Correct Answer: Branding

Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one