Crisis Communication in Public Relations Strategy MCQ
Crisis Communication in Public Relations Strategy MCQ
1. Families dropping students off for the 2015–16 school year at Old Dominion University (ODU) were greeted by ______.
Answer
Correct Answer:
Offensive banners
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
2. Some of the proposed cuts included ______.
Answer
Correct Answer:
Elimination of staffing and programs
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
3. Westside Community Schools announced ______.
Answer
Correct Answer:
A budget shortfall
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
4. Louisiana’s main objective was ______.
Answer
Correct Answer:
To regain trust
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
5. Many respondents believed that Louisiana’s ______ was contaminated.
Answer
Correct Answer:
Seafood
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
6. The British Petroleum (BP) oil spill disaster negatively affected the ______ industry in several Gulf Coast states.
Answer
Correct Answer:
Tourism
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
7. When asked why visitors might come to Whitesville, the most common response was ______.
Answer
Correct Answer:
Community outdoor–themed events
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
8. By 2015, the town of ______ was on the verge of collapse due to a major loss of jobs.
Answer
Correct Answer:
Whitesville, West Virginia
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
9. A ______ of key community stakeholders (e.g., nonprofit leaders, educators, and community business leaders) was assembled for the West Virginia campaign.
Answer
Correct Answer:
Branding committee
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
10. ______ dealt with a budget reduction that had implications for the local community.
Answer
Correct Answer:
Omaha, Nebraska
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
11. ______ sought to draw visitors back to the area in the wake of the BP oil spill.
Answer
Correct Answer:
Louisiana Office of Tourism
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
12. ______ was faced with a long-term crisis as a result of the decline of the coal industry.
Answer
Correct Answer:
Whitesville, West Virginia
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
13. Some ______ are in a constant state of crisis due to political, economic, or other factors.
Answer
Correct Answer:
Industries
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
14. Not all ______ occur over a finite amount of time.
Answer
Correct Answer:
Crises
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
15. Successfully recovering from a crisis with the brand untarnished and stakeholders feeling positively about the organization is the ultimate goal of ______.
Answer
Correct Answer:
Crisis communication
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one