MCQs > Culture & Ethics > Corrections And Punishments MCQs > Punishments Around the Globe MCQs

Punishments Around the Globe MCQ

Punishments Around the Globe MCQ

1. On average, how many weeks do correctional officers train in the United States?

Answer

Correct Answer: 8

Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one

2. France is recognized as a Communist county.

Answer

Correct Answer: False

Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one

3. The British prison system has been described as expensive.

Answer

Correct Answer: True

Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one

4. Select the number of laypersons that serve on France’s sentencing panels.

Answer

Correct Answer: 9

Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one

5. The British prison system has been described as expensive.

Answer

Correct Answer: True

Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one

6. How many panels are there in the United Kingdom’s magistrate?

Answer

Correct Answer: 6

Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one

7. France relies on judicial review in their court practices.

Answer

Correct Answer: False

Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one

8. The sentence for committing theft in Saudi Arabia is __________.

Answer

Correct Answer: Amputation

Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one

9. The punishment for committing robbery in Saudi Arabia is __________.

Answer

Correct Answer: Amputation

Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one

10. The punishment for stating false accusations in Saudi Arabia is __________.

Answer

Correct Answer: Whipping

Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one

11. The sentence for committing adultery in Saudi Arabia is __________.

Answer

Correct Answer: Death

Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one

12. The sentence for committing adultery in Saudi Arabia is __________.

Answer

Correct Answer: Death

Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one

13. The United States is soft on crime compared to other countries.

Answer

Correct Answer: True

Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one

14. The national government has the responsibility of making correctional policy.

Answer

Correct Answer: True

Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one

15. Fathers in Saudi Arabia cannot be executed for killing their own children.

Answer

Correct Answer: True

Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one

16. Shari’a law is extremely strict and rigid and informs all aspects of _______ life, including its correctional practices

Answer

Correct Answer: Saudi

Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one

17. Public Surveillance is a form of sanction used in _______.

Answer

Correct Answer: China

Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one

18. People’s Mediation Committees is an informal _________ social control mechanism using the power of the community to sanction bad behavior.

Answer

Correct Answer: Chinese

Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one

19. National Offender Management Service (NOMS) is _________ for the service combining the National Probation Service and He Majesty’s Prison Service

Answer

Correct Answer: Old name

Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one