1. Correct verbal communication during an interview includes _____.
Answer
Correct Answer:
All of the above
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
2. Verbal intonation is a form of ________.
Answer
Correct Answer:
Nonverbal communication
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
3. The use of _________to connect with another mind is known as verbal communication
Answer
Correct Answer:
Language
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
4. An element of the pentad involving the situation or _______of an act is called scene
Answer
Correct Answer:
Location
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
5. An element of the pentad involving______ an act took place is called purpose.
Answer
Correct Answer:
Why
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
6. When a person focuses on positive face, often through flattery or by offering something in return it is called
Answer
Correct Answer:
Positive Politeness
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
7. The need to be seen and accepted as a worthwhile and reasonable person is called Positive face wants
Answer
Correct Answer:
True
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
8. The fact that_________can be associated with a given word or symbol rather than with just one unambiguous meaning
Answer
Correct Answer:
Multiple meanings
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
9. _______components of narratives that explain the motivation of symbolic action
Answer
Correct Answer:
Five
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
10. How people actually use language: where they often speak using informal and ungrammatical language structure that carries meaning to us all the same refers to
Answer
Correct Answer:
Parole
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
11. When a person hints or presents a face-threatening act in a ______manner
Answer
Correct Answer:
Vague
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
12. When a person acknowledges the possibility of negative face, offering regrets or being pessimistic it is called
Answer
Correct Answer:
Negative Politeness
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
13. The desire not to be imposed on or treated as inferior is termed as positive face wants
Answer
Correct Answer:
False
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
14. Narrative is any organized story, report, or talk that has a plot, an argument, or a theme and in which speakers both relate facts and arrange the story in a way that provides an account, an explanation, or a ________
Answer
Correct Answer:
Conclusion
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
15. Talk that is characterized as tough, aggressive, and ________
Answer
Correct Answer:
Competitive
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
16. Talk that is not straightforward and the relationship not separated from the message is called low-context talk
Answer
Correct Answer:
False
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
17. Low code is ____________l way of talking
Answer
Correct Answer:
Informal,ungrammatical
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
18. The formal grammatical structure of language is called langue
Answer
Correct Answer:
True
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
19. Talk that is characterized as stressing individual needs and achievement is called Individualist talk
Answer
Correct Answer:
True
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
20. Talk that is characterized as relying on the context in which it takes place, with words used sparingly and the relationship shared by interactants being extremely important is called High-context talk
Answer
Correct Answer:
True
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
21. High code is a _________way of talking
Answer
Correct Answer:
Formal,grammatical
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
22. Feminine talk is that which is characterized as
Answer
Correct Answer:
All of these
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
23. The management of people’s________, is known as “facework”
Answer
Correct Answer:
Both
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
24. If a person adopts another’s style of speech it is called divergence
Answer
Correct Answer:
False
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
25. Denotative meaning is the identification of something by
Answer
Correct Answer:
Pointing it
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
26. _______messages within conversation that an informed listener will effortlessly understand refer to conversational hypertext
Answer
Correct Answer:
Coded
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
27. If a person moves toward the style of talk used by the other speaker it is referred as Convergence
Answer
Correct Answer:
True
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
28. Connotative meaning refers to the _________, or additional meanings associated with a word or an object
Answer
Correct Answer:
Both
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
29. Collectivist talk is that which is characterized as stressing personal benefit and harmony rather than group needs and advancement
Answer
Correct Answer:
False
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
30. When a person acts directly without concern for face needs it is called
Answer
Correct Answer:
Bald On Record
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
31. When a person____-a face-threatening act altogether
Answer
Correct Answer:
Avoids
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
32. An element of the pentad involving who performed an act is called an agent
Answer
Correct Answer:
True
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
33. Agency is an element of the pentad involving
Answer
Correct Answer:
How an act was accomplished
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
34. When a person focuses on positive face, often through flattery or by offering something in return it is called
Answer
Correct Answer:
Positive Politeness
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
35. The need to be seen and accepted as a worthwhile and reasonable person is called Positive face wants
Answer
Correct Answer:
True
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
36. The fact that_________can be associated with a given word or symbol rather than with just one unambiguous meaning
Answer
Correct Answer:
Multiple meanings
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
37. Five components of narratives that explain the motivation of symbolic action
Answer
Correct Answer:
Five
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
38. How people actually use language: where they often speak using informal and ungrammatical language structure that carries meaning to us all the same refers to
Answer
Correct Answer:
Parole
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
39. When a person hints or presents a face-threatening act in a ______manner it is called Off record
Answer
Correct Answer:
Vague
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
40. When a person acknowledges the possibility of negative face, offering regrets or being pessimistic it is called
Answer
Correct Answer:
Negative Politeness
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
41. The desire not to be imposed on or treated as inferior is termed as positive face wants
Answer
Correct Answer:
False
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
42. Narrative is any organized story, report, or talk that has a plot, an argument, or a theme and in which speakers both relate facts and arrange the story in a way that provides an account, an explanation, or a ________
Answer
Correct Answer:
Conclusion
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
43. Talk that is characterized as tough, aggressive, and ________
Answer
Correct Answer:
Competitive
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
44. Talk that is not straightforward and the relationship not separated from the message is called low-context talk
Answer
Correct Answer:
False
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
45. Low code is ____________l way of talking
Answer
Correct Answer:
Informal,ungrammatical
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
46. The formal grammatical structure of language is called langue
Answer
Correct Answer:
True
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
47. Talk that is characterized as stressing individual needs and achievement is called Individualist talk
Answer
Correct Answer:
True
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
48. Talk that is characterized as relying on the context in which it takes place, with words used sparingly and the relationship shared by interactants being extremely important is called High-context talk
Answer
Correct Answer:
True
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
49. High code is a _________way of talking
Answer
Correct Answer:
Formal,grammatical
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
50. Feminine talk is that which is characterized as
Answer
Correct Answer:
All of these
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
51. The management of people’s________, is known as “facework”
Answer
Correct Answer:
Both
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
52. If a person adopts another’s style of speech it is called divergence
Answer
Correct Answer:
False
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
53. Denotative meaning is the identification of something by
Answer
Correct Answer:
Pointing it
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
54. _______messages within conversation that an informed listener will effortlessly understand refer to conversational hypertext
Answer
Correct Answer:
Coded
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
55. If a person moves toward the style of talk used by the other speaker it is referred as Convergence
Answer
Correct Answer:
True
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
56. Connotative meaning refers to the _________, or additional meanings associated with a word or an object
Answer
Correct Answer:
Both
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
57. Collectivist talk is that which is characterized as stressing personal benefit and harmony rather than group needs and advancement
Answer
Correct Answer:
False
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
58. Negative politeness, off record, and positive politeness)
Answer
Correct Answer:
Bald On Record
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
59. When a person____-a face-threatening act altogether
Answer
Correct Answer:
Avoids
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
60. An element of the pentad involving who performed an act is called an agent
Answer
Correct Answer:
True
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
61. Agency is an element of the pentad involving
Answer
Correct Answer:
How an act was accomplished
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
62. An element of the pentad involving_____happened is called an act.
Answer
Correct Answer:
What
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
63. Accounts refer to the forms of communication that go beyond the facts and offer __________ explanations, or accusations
Answer
Correct Answer:
All of these
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
64. Accommodation is when people keep their accent, their rate of speech, and e the words they use to indicate a relational connection with the person to whom they are talking
Answer
Correct Answer:
False
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one