1. Design your slides so that you'll be able to _____ if you are presenting virtually via computer.
Answer
Correct Answer:
Direct the audience to slide content by pointing with your voice
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
2. In nestorian organization, the best example comes _____.
Answer
Correct Answer:
Last
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
3. One of the best ways to elaborate on a main idea is to _____.
Answer
Correct Answer:
Topic
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
4. Begin analyzing your presentation's purpose with _____ in mind.
Answer
Correct Answer:
A specific outcome
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
5. Spatial organization should be used when your subject can best be explained _____________.
Answer
Correct Answer:
From the inside out
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
6. An audience that listens to your speech because its members are chosen by someone else
Answer
Correct Answer:
False
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
7. Values refer to deeply held and enduring judgments of significance or importance that often provide the basis for__________
Answer
Correct Answer:
Both a and b
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
8. Generating a list of ideas encompassing a specific topic is called
Answer
Correct Answer:
Topic specific brainstorming
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
9. What a person argues or develops throughout a presentation is called
Answer
Correct Answer:
Thesis statement
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
10. Testimony means the declarations or statements of a person’s ________or experience
Answer
Correct Answer:
All of these
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
11. Statistics refer to the numbers that demonstrate or establish
Answer
Correct Answer:
All of these
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
12. Exactly what a person wants to achieve through a presentation is called
Answer
Correct Answer:
Specific purpose
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
13. Population means ________is included in study
Answer
Correct Answer:
Both a and b
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
14. Persuade means either to influence audience ____________or to influence audience behaviour
Answer
Correct Answer:
All of these
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
15. Personal testimony refers to the evidence given by a speaker that is based on ________experience with the audience
Answer
Correct Answer:
Both
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
16. Oral citations are the References to the source of the evidence and _______material used during a presentation
Answer
Correct Answer:
Support
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
17. Personal beliefs or speculations that, even though perhaps based on facts, have not been proved or verified are called
Answer
Correct Answer:
Opinions
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
18. A concrete explanation of meaning that is more original or personal than a dictionary definition is called operational definition
Answer
Correct Answer:
True
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
19. Generating a list of ideas with _____topic boundary is called open brainstorming
Answer
Correct Answer:
No
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
20. The number that occurs most often is called
Answer
Correct Answer:
Mode
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
21. Median is the number that rests in the _____of all the other numbers
Answer
Correct Answer:
Middle
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
22. Refers to the average number, which may or may not provide an accurate description or representation
Answer
Correct Answer:
Average number
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
23. Lay testimony is the evidence from someone without expertise and who do not possess any relevant experience
Answer
Correct Answer:
False
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
24. Inform is to develop audience understanding of a topic through_____,clarification, demonstration, or explanation of a process
Answer
Correct Answer:
Definition
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
25. Individual inventory is the listing of a person’s preferences, likes, dislikes, and experiences used when searching for a possible speech topic
Answer
Correct Answer:
All of these
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
26. Example offered in an extended narrative form is called
Answer
Correct Answer:
Illustration
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
27. Hypothetical illustrations are the fabricated illustrations using typical characteristics to describe particular situations, objects, or people, as well as illustrations describing what_______
Answer
Correct Answer:
Could happen in future
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
28. The basic objective you want to achieve through your presentation is called
Answer
Correct Answer:
General purpose
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
29. Provable or documented truth that you can use as evidence to support your claims is called
Answer
Correct Answer:
Fact
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
30. Expert testimony is the evidence from someone with special ___________in a particular area
Answer
Correct Answer:
All of these
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
31. Specific case used to represent a larger whole to clarify or explain something is called
Answer
Correct Answer:
Example
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
32. Term used to describe presentations intended to prompt _______response is called evoke
Answer
Correct Answer:
Emotional
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
33. Demographics refer to characteristics of a person or audience that can provide insight into the knowledge, experiences, interests, _______and values of that person or audience
Answer
Correct Answer:
All of these
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
34. Evidence or support that provides the meaning of a word or phrase is called
Answer
Correct Answer:
Definition
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
35. To demonstrate or reveal how things are different is called contrast
Answer
Correct Answer:
True
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
36. To demonstrate or reveal how things are different is called comparison
Answer
Correct Answer:
False
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
37. An audience that is required to _____ your presentation is called captive audience
Answer
Correct Answer:
Listen to
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
38. A method of gathering and generating ideas with immediate evaluation is called brainstorming
Answer
Correct Answer:
False
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
39. What a person holds to be true or false is called
Answer
Correct Answer:
Belief
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
40. Base means the number of ____________included in a study
Answer
Correct Answer:
All of these
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
41. Learned predispositions to evaluate something in a ______way that guide people’s thinking and behavior are called attitudes
Answer
Correct Answer:
Both
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one