How to Do Survey Research MCQ

How to Do Survey Research MCQ

1. An example of a closed-ended question is one where the respondents are asked to rate their attitude about something on a 5-point Likert-type scale, where 1 = disagree and 5 = agree.

Answer

Correct Answer: True

Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one

2. Closed-ended questions require the respondents to respond to the question in their own words.

Answer

Correct Answer: False

Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one

3. If you plan to administer the survey at multiple points in time, you will use a ______ survey design.

Answer

Correct Answer: Longitudinal

Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one

4. Which of the following can increase a survey’s response rate?

Answer

Correct Answer: Contacting participants to ensure they received the survey

Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one

5. Coverage error leads to ______ results.

Answer

Correct Answer: Biased

Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one

6. Which of the following is an example of random error?

Answer

Correct Answer: Misreading the question

Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one

7. Which of the following must be included in a mailed survey, according to the text?

Answer

Correct Answer: A cover letter

Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one

8. A ______ involves collecting data from everyone in the population.

Answer

Correct Answer: Census

Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one

9. Survey research is a type of ______ research design.

Answer

Correct Answer: Nonexperimental

Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one