Analytical Presentations and Professional Development MCQ
Analytical Presentations and Professional Development MCQ
1. Working sessions are conference sessions where groups of scholars who have already read each other’s reports discuss the papers individually and/or collectively for continued development .
Answer
Correct Answer:
True
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
2. Webinars is an online, interactive broadcast of ________ development experiences .
Answer
Correct Answer:
All of these
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
3. Session chair is a person responsible for all logistics at a conference session.
Answer
Correct Answer:
True
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
4. Roundtables is a conference format in which groups of researchers sit around ________ .
Answer
Correct Answer:
Large tables
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
5. A conference delivery format in which researchers prepare and exhibit large displays for other conference attendees to view is known as ______ .
Answer
Correct Answer:
Poster presentations
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
6. A conference delivery format in which researchers share their studies’ findings orally, usually from prepared texts and media presentations is known as ______ .
Answer
Correct Answer:
Paper presentations
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
7. Networking is a developing relationship with fellow scholars, publishers, and others in a field, possibly resulting in future ________ opportunities .
Answer
Correct Answer:
Both a & b
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
8. Discussant is a person responsible for leading a feedback session at the end of conference paper presentations .
Answer
Correct Answer:
True
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
9. Conference theme is an association’s ________ or focus during a gathering, with submissions and presentations often centered around the theme
Answer
Correct Answer:
Primary topic
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one