1. When teachers have equal expectations for all students, ______.
Answer
Correct Answer:
There is more interracial friendship and interaction among students
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
2. When teachers have equal expectations for all students, ______.
Answer
Correct Answer:
There is more interracial friendship and interaction among students
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
3. Why should teachers be aware of their own cultural identities?
Answer
Correct Answer:
It can encourage students to be knowledgeable and proud of their culture.
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
4. Why should teachers be aware of their own cultural identities?
Answer
Correct Answer:
It can encourage students to be knowledgeable and proud of their culture.
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
5. Schools at the ______ focus minimally on token representations of culture in the curriculum, not connected to the curriculum.
Answer
Correct Answer:
Contributions level
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
6. How many knowledge bases for diversity have been identified by G. Pritchy Smith?
Answer
Correct Answer:
15
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
7. Multicultural educators have solid knowledge of the content area in which they teach and that knowledge is grounded in ______.
Answer
Correct Answer:
Multiple perspectives
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
8. Transformative pedagogy is ______.
Answer
Correct Answer:
An instructional approach in which effective teachers of diverse students design learning experiences such that students can relate the curriculum to their own lives
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
9. Multicultural educators believe that families and communities ______.
Answer
Correct Answer:
Are an important contributor to the success of every student
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
10. Effective teachers develop a knowledge base in three primary areas, which are ______.
Answer
Correct Answer:
Subject matter, human development, and pedagogy
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
11. Historically, classrooms in the United States were designed so that students listened passively and were assessed about the extent of their learning through ______.
Answer
Correct Answer:
Their capacity for memorization
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
12. If someone is effective at teaching all students in a variety of settings, that person is probably a
Answer
Correct Answer:
Multicultural educator
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
13. Educational equity means that every student ______.
Answer
Correct Answer:
Receives unique and appropriate teaching matched to their learning style and cultural background
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
14. Effective teachers make a commitment to learning about ______.
Answer
Correct Answer:
Students’ cultures
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
15. Howe & Lisi’s four stages of becoming a multicultural educator include ______.
Answer
Correct Answer:
Awareness, Knowledge, Content, and Action
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
16. Being a multicultural educator means that one has a solid knowledge of the content area in which one is teaching, and that knowledge is grounded in ______.
Answer
Correct Answer:
Multiple perspectives
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
17. Proponents of Common Core standards believe the standards were designed to promote ______.
Answer
Correct Answer:
Equity by ensuring all students are supported in achieving success
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
18. Viewing and understanding events from the point of view of people who are culturally different is known as ______.
Answer
Correct Answer:
Multiple perspectives
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
19. What are the common characteristics of a group of people based on a common language, racial, or national origin?
Answer
Correct Answer:
Ethnic
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
20. What are the common characteristics of a group of people based on a common language, racial, or national origin?
Answer
Correct Answer:
Ethnic
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
21. What is a condition in which students have comparable environments, opportunities, and achievement levels?
Answer
Correct Answer:
Educational equity
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
22. These are expectations of what students should know and be able to do.
Answer
Correct Answer:
Curriculum standards
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
23. One who focuses on changing behavior by manipulating stimulus and response is known as:
Answer
Correct Answer:
Behaviorist
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one