MCQs > Softwares & Applications > Box.net (Cloud Content Management) MCQs > Basic Box.net (Cloud Content Management) MCQs

Basic Box.net (Cloud Content Management) MCQ

1. Suppose a user decides to perform an action like, "Send to Twitter", on a file. A Server-side action is then displayed (as shown in the image). What will happen when the Ok button is clicked?

Answer

Correct Answer: It will make a direct request to the initial callback URL and then it will show the result of the request.

Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one

2. What is the function of the add_to_mybox method?

Answer

Correct Answer: This method copies a file that is publicly shared by another individual into a user's designated folder in the user's Box.

Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one

3. Which of the following access permissions are available when you create a guest account under the Collaborators page in your Box.net Workspace?

Answer

Correct Answer: Read Only

Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one

4. In which of the following way a Box user can view his/her files under All File page in the Box.net Workspace?

Answer

Correct Answer: Icons View

Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one

5. Which of the following are mandatory input parameters when calling the delete method of the File & Folder Operations API for the purpose of deleting any files or folders from the users account?

Answer

Correct Answer: target

Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one

6. Which of the given options is an incorrect value for e "params" parameter in the request shown below?

https://www.box.net/api/1.0/rest?action=get_account_tree&api_key=rrc1d3ntb53tt6b2vhail6rdtrsxov3v&auth_token=263gtmxiy8k8o2ebzs41pilbubvpn91g&folder_id=0¶ms[]= ?



Answer

Correct Answer: no_email

Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one

7. Which of the following is not a valid input parameter of the move method of the File & Folder Operations API?

Answer

Correct Answer: ticket

Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one

8. Which of the following is not a valid property of the "friends" object that is returned by the get_friends method?

Answer

Correct Answer: message

Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one

9. Which of the following applications are not examples of Pop-up Actions when you add services to your Box.net account?

Answer

Correct Answer: Textflow

Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one

10. Which of the following can you track from the Business Admin Console reports page?

Answer

Correct Answer: You can track the activities of any user and generate reports on demand.

Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one

11. Which of the following pieces of information will be entered by the user while creating a New Task under the Box.net Workspace?

Answer

Correct Answer: The email addresses of the user to whom you want to assign the task.

Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one

12. Which of the following is not a valid Commenting API method?

Answer

Correct Answer: move_comments

Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one

13. What is the data type for the "params" input parameter of the File & Folder Operations API get_account_tree method?

Answer

Correct Answer: ArrayOfString

Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one

14. What will be the value of the "status" output parameter when you successfully move a file or folder into another folder using the File & Folder Operations API move method?

Answer

Correct Answer: s_move_node

Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one

15. OpenBox Actions give your OpenBox service the ability to manipulate files stored on Box.net. Which of the following attributes do you need to specify when you configure an action?

Answer

Correct Answer: All of the above

Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one

16. Which of the following is an invalid value for the "Action status" attribute when you configure an OpenBox action?

Answer

Correct Answer: Offline

Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one

17. Which of the following values can you set for the "params" input parameter while sending a request to the search method?

Answer

Correct Answer: show_path

Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one

18. Which of the following is not displayed under the "Users" section of the Business Admin Console home page?

Answer

Correct Answer: Your own login information.

Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one

19. Which of the following documents can be edited with Zoho when you add this service to your Box.net Workspace?

Answer

Correct Answer: .doc

Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one

20. Which of the following actions can be taken by a Box user on files and folders under the All File page in the Box.net Workspace?

Answer

Correct Answer: Box user can add a comment to the file.

Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one

21. Suppose you call the Authentication API get_ticket method without supplying the api_key, what will be the return value for the "status" output parameter?

Answer

Correct Answer: wrong_input

Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one

22. What will be the output parameters when you send a REST request (using the URL shown below) using valid auth_token and api_key values?

https://www.box.net/api/1.0/rest?action=get_file_info&api_key=1d3n4b53tt6b2vh1il6tdtrsxov3v&auth_token=8sdevidfoatqdn39qu6ke7f10nlp4njv&file_id=224

Answer

Correct Answer: status

Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one

23. When you send a request to the Authentication API get_auth_token method, you get the "user" parameter as a return value along with other output parameters. What are the data types for the "user" parameter?

Answer

Correct Answer: SOAPUser

Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one

24. What kind of permissions can you set for Collaborators if you want to grant an individual access to a Collaboration Folder in your Box.net Workspace?

Answer

Correct Answer: Viewer

Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one

25. Which of the following additional input parameters must be supplied for the public_share method but not for the public_unshare method of the Sharing API?

Answer

Correct Answer: emails

Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one

26. Suppose a Pop-up action is executed by the user and Box.net makes a callback request to your initial callback URL with the callback parameters you had specified when creating the OpenBox Action. If your callback parameters are in XML or SOAP format, your client callback URL will get a request that resembles:

Answer

Correct Answer: URL: http://your-client-callback-url.com/
POST data:
xml=.....
initial_callback_response=

Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one

27. Which of the following is not a valid access level when you share content with your Collaborated user?

Answer

Correct Answer: All of the above are valid access levels.

Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one

28. Which of the following are mandatory input parameters when calling the File & Folder Operations API create_folder method?

Answer

Correct Answer: All of the above

Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one

29. Which of the following output parameters will you get if you call Authentication API get_ticket method?

Answer

Correct Answer: status

Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one

30. Which of the following are mandatory input parameters when calling the Authentication API register_new_user method?

Answer

Correct Answer: api_key

Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one

31. Which of the following security measures are provided to the Box.net for Business and Enterprise customers?

Answer

Correct Answer: All of the above

Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one