MCQs > Admin Support > Business Analysis MCQs > Business Essentials MCQs

Business Essentials MCQ

Business Essentials

1. Customers' perceptions of a product are called the product's _____.

Answer

Correct Answer: Brand

Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one

2. Brands that are owned by ___________ are called private-label brands.

Answer

Correct Answer: Retailers

Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one

3. Brands that meet consumers' initial buying criteria are called the ________ set.

Answer

Correct Answer: Consideration set

Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one

4. Service contracts are also called ____ warranties.

Answer

Correct Answer: Extend

Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one

5. A(n) _____ provides software and a network that connects businesses within an industry.

Answer

Correct Answer: Electronic exchange
GSM

Note: This question has more than 1 correct answers

Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one

6. ________________ is the money a company generates through the sale of products and services.

Answer

Correct Answer: Revenue

Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one

7. A company would most likely finance ________ using short-term sources.

Answer

Correct Answer: Inventory

Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one

8. A company with a differentiation strategy focuses on making its products or services ________.

Answer

Correct Answer: Unique and special

Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one

9. A company using market share pricing has a _____ pricing objective.

Answer

Correct Answer: Sales-oriented

Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one

10. A ________ is defined as a network of value-creating activities.

Answer

Correct Answer: Value chain

Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one

11. A ________ is a multicultural top team in which all but one member come from the same background.

Answer

Correct Answer: Token group

Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one

12. A ________ is drawn on a financial institution and is payable upon demand.

Answer

Correct Answer: Check

Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one

13. A ________ is a group of people who would be interested in buying a given product or service.

Answer

Correct Answer: Market

Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one

14. ________ has the highest cost per contact with each customer.

Answer

Correct Answer: Personal selling

Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one

15. Customer share is sometimes referred to as _____.

Answer

Correct Answer: Wallet

Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one

16. Credit cards are usually based on a(n) ____ account system.

Answer

Correct Answer: Revolving

Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one

17. ________ are the most common price promotion.

Answer

Correct Answer: Coupons

Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one

18. Employees apply their individual efforts in a ______ to fulfill a common purpose.

Answer

Correct Answer: Coordinated Effort

Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one

19. ___ is the overall goal of mbo.

Answer

Correct Answer: Motivating employees

Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one

20. A business plan ________.

Answer

Correct Answer: Includes the decisions that guide the entire organization or its business units

Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one

21. A(n) ________, in which the highest bidder wins, is the most common form of auction.

Answer

Correct Answer: English auction

Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one

22. In a market with _______________, there are many firms providing differentiated products.

Answer

Correct Answer: Monopolistic competition

Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one

23. Walmart's practice of using a ________ strategy is designed to promise ultimate value to consumers.

Answer

Correct Answer: Value pricing or everyday low pricing​ (EDLP)

Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one

24. Walmart.com is an example of a ________ retailer.

Answer

Correct Answer: Bricks-and-clicks

Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one

25. Backorders ____.

Answer

Correct Answer: May occur as a result of a stockout

Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one

26. An online b2b transaction uses a(n) _____ network to exchange information on the web.

Answer

Correct Answer: EDI

Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one