IBM WebSphere MCQ

 IBM WebSphere MCQ

1. What is the use of websphere cloudburst?

Answer

Correct Answer: Provides management capabilities to optimize the performance of multiple WebSphere deployments running in a shared Enterprise cloud

Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one

2. What type of files can be deployed for an application into websphere?

Answer

Correct Answer: War

Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one

3. _____________ performs massive volumes of transaction processing with extreme efficiency and linear scalability.

Answer

Correct Answer: WebSphere eXtreme Scale

Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one

4. Business process management aims continuous improvement in business processes to increase efficiency and reduce costs.

Answer

Correct Answer: True

Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one

5. Which websphere product provides most comprehensive set of graphics?

Answer

Correct Answer: IBM ILOG Visualization software

Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one

6. WebSphere Commerce is compatible with Nokia and Apple phones only.

Answer

Correct Answer: False

Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one

7. What is the WASService command used for?

Answer

Correct Answer: Register the Websphere Application Server as a Windows service

Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one

8. Applications in websphere can be installed using Administration Console or scripts?

Answer

Correct Answer: True

Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one

9. What is WebSphere Service Registry and Repository used for?

Answer

Correct Answer: Ensure awareness of available applications, services and documents

Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one

10. What is a business rule management system used for?

Answer

Correct Answer: All

Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one

11. What is the default port for accessing WebSphere Application Server Console.

Answer

Correct Answer: 9060

Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one

12. Which websphere product is used to Build, deploy and manage applications?

Answer

Correct Answer: Application integration

Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one

13. Which of the following are valid websphere solutions?

Answer

Correct Answer: All

Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one

14. The software products of websphere are used for:

Answer

Correct Answer: All

Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one

15. Websphere business modeler has the ability to translate business intent into process execution.

Answer

Correct Answer: [False

Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one