1. Who typically maintains employee wage rates in the payroll system?
Answer
Correct Answer:
Payroll Specialist
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
2. Why would a company require a supervisor to approve an employee's hours?
Answer
Correct Answer:
To exercise an internal control
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
3. What is an NSF check?
Answer
Correct Answer:
A non-sufficient funds check, a situation in which there is not enough money in the bank to cover a check
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
4. Which of the following statements about independent contractors is true?
Answer
Correct Answer:
An independent contractor determines when, where, and how he or she will work under a contract.
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
5. Employee C wants to contribute $8,000 a year to his tax shelter annuity. The district allows payroll deductions for tax shelter annuities to be spread over 18 pay periods. How much will have to be deducted each pay period so that Employee C contributes the $8,000?
Answer
Correct Answer:
$444.44
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
6. The term "earned income credit" refers to ______________.
Answer
Correct Answer:
a direct reduction in taxes for employees with incomes below a stipulated level
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
7. For an employer, which of the following is a benefit of using direct deposit?
Answer
Correct Answer:
Less costly than printing and signing checks
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
8. A company that employs ______________ is subject to the Civil Rights Act of 1964.
Answer
Correct Answer:
at least 15 workers for 20 weeks per year
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
9. Why has the IRS allowed employers to combine federal taxes when computing withholding amounts?
Answer
Correct Answer:
To make computing taxes easier for employers
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
10. Which of the following should happen in the payroll system after an employee is terminated?
Answer
Correct Answer:
The employee should be flagged as terminated in the payroll system.
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
11. The term "internal control" refers to ______________.
Answer
Correct Answer:
a measure by which a company safeguards its accounting data
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
12. What is the purpose of Form 941?
Answer
Correct Answer:
To reconcile taxes paid with tax liability for unemployment taxes
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
13.
Employee B has an annual salary of $50,000 that is paid to him over 26 pay periods. He works 260 days per year. He retires after working 65 days, during which time he received 6 paychecks.
Given this information, Employee B's gross wages for his final paycheck will be _____________.
Answer
Correct Answer:
$961.52
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
14. What is the purpose of accruing vacation expense?
Answer
Correct Answer:
To record vacation expense in the period earned
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
15. The term "the accounting process" refers to ______________.
Answer
Correct Answer:
the sequence of steps in accounting from transaction to financial report
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
16. On which of the following financial statements is Revenue reported?
Answer
Correct Answer:
Income Statement
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
17. "Regular earnings" are considered earnings for how many hours of work?
Answer
Correct Answer:
40 per week
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
18. The term "workers compensation insurance" refers to ______________.
Answer
Correct Answer:
insurance paid for by employers that provides benefits to employees or their families for loss of wages due to job-related accidents, illness, or injuries
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
19. Of the following, which is the best safeguard against employees accessing the payroll system?
Answer
Correct Answer:
Create password-protected payroll system user accounts
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
20. The term "audit trail" refers to ______________.
Answer
Correct Answer:
evidence of a sequence of transactions that allows anyone to trace a transaction back through the accounting system
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
21. The term "profit sharing" refers to ______________.
Answer
Correct Answer:
extra compensation paid to employees based on the profits of the company
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
22. A W4 is ____________.
Answer
Correct Answer:
a form used to claim allowances for the purpose of requesting the withholding of an additional amount or of claiming an exempt status
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
23. The term "oppressive child labor" refers to ____________.
Answer
Correct Answer:
the employment of any child under the age of sixteen
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
24. The term "disability insurance" refers to ______________.
Answer
Correct Answer:
insurance paid by employers and employees for protection of the employees against loss of wages due to non-job-related accidents
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
25. Which of the following is an example of an internal control for payroll?
Answer
Correct Answer:
Paying employees for the hours they report without review
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
26. The term "commission plan" refers to ______________.
Answer
Correct Answer:
a compensation plan in which the employee earns a percentage of sales.
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
27. The term "employee earnings record" refers to ______________.
Answer
Correct Answer:
a payroll record for each employee listing the gross wages, deductions, net pay, and cumulative earnings
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
28. Which of the following illustrates the basic Balance Sheet formula?
Answer
Correct Answer:
Assets = Liabilities + Equity
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
29. Which of the following is a disadvantage of an automated payroll system?
Answer
Correct Answer:
More costly than manually preparing payroll
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
30. How are FUTA taxes recorded at the time of payroll?
Answer
Correct Answer:
As a liability
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
31. The Equal Pay Act ____________________.
Answer
Correct Answer:
outlawed the practice of paying people different amounts based on gender
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
32. Are meals provided on the company's premises subject to employment taxes as a benefit?
Answer
Correct Answer:
No
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
33. Who controls the regulations for the timing of payment of wages?
Answer
Correct Answer:
State government
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
34. Who issues an EIN to a company?
Answer
Correct Answer:
IRS
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
35. The term "bona fide occupational qualification" refers to _______________.
Answer
Correct Answer:
a qualification that allows an employer to hire based on race, religion, or gender
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
36. The term "contribution report" refers to ______________.
Answer
Correct Answer:
a quarterly state unemployment tax return that applies an experience rating percentage to gross wages to compute the quarterly tax
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
37. The term "percentage method of withholding" refers to ______________.
Answer
Correct Answer:
a federal income tax withholding method that applies a formula with both fixed and variable components to the wage amounts
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
38. What does the acronym SUTA stand for?
Answer
Correct Answer:
State Unemployment Tax Act
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
39. The term "piece rate plan" refers to ______________.
Answer
Correct Answer:
a compensation plan in which employees are paid based on units produced
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
40. Which of the following payroll items is worth auditing?
Answer
Correct Answer:
That gross pay for each individual matches his or her employment agreement
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
41. Who decides if a person is an employee or an independent contractor?
Answer
Correct Answer:
Employer
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
42. How often should payroll be reconciled?
Answer
Correct Answer:
Once per payroll period
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
43. What is the purpose of an EIN?
Answer
Correct Answer:
An identifier for the IRS to track employer
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
44. According to the Self-Employment Contributions Act, any enterprise ___________________ is considered a business.
Answer
Correct Answer:
in which activities are carried out for the purpose of earning a living
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
45. Which of the following is a benefit of an automated payroll system?
Answer
Correct Answer:
Allows a company to process payroll more quickly
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
46. What is the purpose of Form W2?
Answer
Correct Answer:
To report to employees their total wages earned and taxes paid
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
47. The term "self-employment income" refers to ______________.
Answer
Correct Answer:
income earned by an individual from a business operated as a sole proprietorship
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
48. The term "unemployment compensation benefits" refers to ______________.
Answer
Correct Answer:
payments under state programs made for a limited time to unemployed workers
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
49. The term "bonus" refers to ______________.
Answer
Correct Answer:
a sum of money given to an employee in addition to the employee's regular compensation 0.10
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
50. The term "payroll register" refers to ______________.
Answer
Correct Answer:
a payroll record for a payroll period listing all employees, gross wages, deductions, and net pay
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
51. The Circular E: Employer's Tax Guide is ______________.
Answer
Correct Answer:
an IRS publication that describes withholding methods
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
52. The term "taxable wages" refers to ______________.
Answer
Correct Answer:
the maximum calendar year gross wages that are subject to a particular tax
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
53. Which of the following factors might prompt a company to switch to an automated payroll system?
Answer
Correct Answer:
Number of employees being paid
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
54. The term "overtime" refers to ______________.
Answer
Correct Answer:
hours worked each week beyond 40
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
55. Which of the following accounts is debited when FUTA taxes are paid to the government?
Answer
Correct Answer:
FUTA Payable
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
56. Which of the following age groups is covered by the Age Discrimination in Employment Act of 1967?
Answer
Correct Answer:
Over 40
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
57.
At ABC School, the current salary schedule for custodians is as follows:
Step 1: $12.47
Step 2: $13.09
Step 3: $13.75
Step 4: $14.44
Step 5: $15.16
Employees are moved to the next step on the salary schedule annually. Wages for the year have increased 2.25% from the previous school year. Employee C was paid on Step 2 for the previous school year.
Given the above schedule, what is Employee C's pay rate for the current school year?
Answer
Correct Answer:
$14.06
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
58. The term "direct deposit" refers to ______________.
Answer
Correct Answer:
entering an employee's time into the payroll system
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
59. What is the purpose of auditing payroll ?
Answer
Correct Answer:
To verify that payroll records are accurate and to reflect what happened
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
60. Payroll system software can be hosted _____________.
Answer
Correct Answer:
All of the above
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
61. The term "wage bracket method for withholding taxes" refers to ______________.
Answer
Correct Answer:
a federal income tax withholding method that takes into account gross earnings, payroll period, marital status, and number of withholding allowances
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
62. For an employer, which of the following is a disadvantage of using direct deposit?
Answer
Correct Answer:
Immediately reduces available cash because everyone is paid on payday without having to wait for checks to clear
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
63. For an employee, which of the following is a benefit of using direct deposit?
Answer
Correct Answer:
Eliminates the need for the employee to go to the bank to deposit a check, since pay is deposited directly in the bank, often the day before payday
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
64. The term "withholding allowance" refers to ______________.
Answer
Correct Answer:
an allowance that reduces taxable income by a fixed amount
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
65. What is the purpose of Form 940?
Answer
Correct Answer:
To reconcile taxes paid with tax liability for unemployment taxes
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
66. What is the purpose of a time card?
Answer
Correct Answer:
To track employee hours worked per payroll period
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
67. What is an EIN?
Answer
Correct Answer:
Employer Identification Number
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
68. On which of the following financial statements is Payroll Expense reported?
Answer
Correct Answer:
Income Statement
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
69. The term "payroll period" refers to ____________.
Answer
Correct Answer:
the frequency of employee compensation
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
70. The term "statutory employee" refers to ______________.
Answer
Correct Answer:
a regular, full-time employee subject to tax withholdings
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
71. A company must file Form W3 every year by _____________.
Answer
Correct Answer:
December 31
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
72. The term "cumulative method of withholding" refers to ______________.
Answer
Correct Answer:
A federal income tax withholding method in which the current withholding amount is determined by cumulative wages and the amount that has already been withheld
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
73. The term "incentive payment plan" refers to _______________.
Answer
Correct Answer:
a compensation plan in which employees earn more when they reach certain goals
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
74. Which of the following is a major payroll processor?
Answer
Correct Answer:
ADP
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
75. The Fair Labor Standards Act of 1938 __________________.
Answer
Correct Answer:
Set standard wages for hours worked
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
76. What is Form W3?
Answer
Correct Answer:
A form filed with the Social Security Administration summarizing all employee W2s
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
77. Which of the following journal entries would be made to void a payroll check printed in error?
Answer
Correct Answer:
Dr: Cash, Cr: Salary Expense
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
78. The term "escheat law" refers to ____________.
Answer
Correct Answer:
a law that requires employers to hold un-cashed payroll checks for a certain amount of time
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
79. The term "guaranteed wage" refers to ______________.
Answer
Correct Answer:
an agreement to pay an employee a set amount, regardless of hours worked
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
80. A company must send W2 forms every year to its employees by _____________.
Answer
Correct Answer:
January 31
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
81. If an employer
Answer
Correct Answer:
$0
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
82. What is the current 2012 FICA SS rate for employees?
Answer
Correct Answer:
4.2%
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
83. Where do you look to find payroll withholding deductions based on employee elected filing status?
Answer
Correct Answer:
Circular E for that year
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
84. Where is a student's EIN generally registered?
Answer
Correct Answer:
PAWS
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
85. What is the current maximum SS taxable wage amount for 2012?
Answer
Correct Answer:
$110,100
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
86. If an employee's gross wages are $10,000, federal withholding is $1,000 and the employee wages YTD is $112,000, how much more tax money should be taken from employee's check?
Answer
Correct Answer:
$145.00
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
87. A non-exempt employee works 38 hours one week and 46 hours the next week. How many hours should this employee be paid for two weeks if guaranteed 40 hours?
Answer
Correct Answer:
The employee should be paid 86 hours. 78 reg hours, 2 guarantee hours and 6 OT hours.
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
88. A non-exempt employee worked 48 hours one week which included a holiday and 46 hours the next week. How much OT pay is due to this employee?
Answer
Correct Answer:
Only 6 hours OT
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
89. How long should a W-4 be kept on file?
Answer
Correct Answer:
Two years.
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
90. How long should an employer retain payroll information?
Answer
Correct Answer:
Three years.
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
91. What is the current employer tax rate for FICA social security and medicare?
Answer
Correct Answer:
7.65%
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
92. Which form is needed for independent contractors or vendors who are seeking payment for their products/services?
Answer
Correct Answer:
W-9
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
93. Which form is used to correct an employees reported wages to IRS after W-2's have been issued?
Answer
Correct Answer:
W-2C
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
94. Which tax return is used to file federal annual employer paid taxes?
Answer
Correct Answer:
940 Tax Return
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
95. What form must a contractor include to not be considered an employee?
Answer
Correct Answer:
Invoice
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
96. Which tax can you elect to be paid for in advance in your check if you qualify?
Answer
Correct Answer:
EIC
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
97. A employee garnishment is usually taken out of an employee's check when?
Answer
Correct Answer:
After taxes. Amount is deducted from the net check.
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
98. What two accounting records are payroll typically recorded to?
Answer
Correct Answer:
Income Statement and Balance Sheet
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
99. What type of tax return is used to file employee deducted and employer matched payroll taxes at the end of a quarter?
Answer
Correct Answer:
941 Tax Return
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
100. When accounting for taxes payable, how are they listed?
Answer
Correct Answer:
Credit.
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
101. An exempt employee is exempt from...?
Answer
Correct Answer:
Overtime
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
102. If you were recording journal entries for wage expenses, where would they be listed?
Answer
Correct Answer:
Debit.
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
103. If exempt employee Dr. Banks worked 48 hours in one week and 46 hours in a second week, how much overtime should he be paid?
Answer
Correct Answer:
None
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
104. What is a tax outside the scope of Federal taxes that an employer and employee are legally obligated to?
Answer
Correct Answer:
State Income Tax
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
105. What form is required to verify employment eligibility for a new or potential employee?
Answer
Correct Answer:
I-9
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
106. Who is a “nominee”?
Answer
Correct Answer:
Delegated parties who are given limited authority to act on behalf of an entity for duties including payroll.
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
107. What is the maximum taxable earnings allowed for medicare?
Answer
Correct Answer:
The is no maximum taxable earnings for medicare?
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
108. Which form is filled out by the employee and includes an employees withholding for federal tax purposes?
Answer
Correct Answer:
W-4
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
109. What three payroll taxes are employers responsible for?
Answer
Correct Answer:
FICA, FUTA, SUTA
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
110. Are you obligated to set up a method of taxation for independent contractors?
Answer
Correct Answer:
No.
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
111. What type of form is used to determine the amount of withholding taxes deducted from an employees check?
Answer
Correct Answer:
W-4
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
112. What is the standard rate for Medicare taxes?
Answer
Correct Answer:
1.45%
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
113. Which form do you use to declare exemptions and allowances?
Answer
Correct Answer:
W-4
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
114. What is an ACH payment related to?
Answer
Correct Answer:
Direct deposits
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
115. What is the current medicare taxable rate for 2012?
Answer
Correct Answer:
1.45%
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
116. What requirements does the FLSA have for records keeping?
Answer
Correct Answer:
None beside accurate record keeping.
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
117. Which employee tax elected filing status will deduct the highest withholding amount?
Answer
Correct Answer:
Single 0
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
118. What tax document is provided at the end of the year to independent contractors and includes all payments paid?
Answer
Correct Answer:
1099 Misc Form
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
119. What forms are filed at the end of the year to report employee wages to IRS?
Answer
Correct Answer:
W-2
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
120. In the General Journal, which side would your payroll tax expense be located?
Answer
Correct Answer:
Debit
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
121. How many yearly paychecks should a bi-weekly pay period yield to an employee?
Answer
Correct Answer:
26
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
122. Which is listed under payroll taxes and costs?
Answer
Correct Answer:
Medicare.
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
123. What specific criteria must be used when making a voluntary deduction for meals?
Answer
Correct Answer:
The meal must have been job-related.
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
124. The combination of the Social Security tax and the Medicare tax is referred to by what acronym?
Answer
Correct Answer:
FICA
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
125. 401K deductions are calculated from an employee's ...
Answer
Correct Answer:
Gross Wages before taxes
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
126. Which of the following do employees use to report annual income tax returns?
Answer
Correct Answer:
W-2
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
127. True or false? A fiscal year must start on January 1st.
Answer
Correct Answer:
False
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
128. What is a reason an employee might see a garnishment on their paycheck?
Answer
Correct Answer:
Child support.
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
129. What does IRA stand for?
Answer
Correct Answer:
Individual Retirement Account
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
130. What does the initials EIC stands for?
Answer
Correct Answer:
Earned Income Credit
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
131. Which tax is unique to the states, California, Hawaii, New Jersey, New York, and Rhode Island?
Answer
Correct Answer:
Disability insurance tax.
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
132. What must all EIN applications disclose?
Answer
Correct Answer:
The true, legal owner of the business.
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
133. An employee works 40 hours at $15 per hour. How much would their weekly pre-tax pay be?
Answer
Correct Answer:
$600
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
134. What is an example of a voluntary deduction?
Answer
Correct Answer:
401(k)
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
135. Which of the following is a payroll-related tax that is imposed on employers?
Answer
Correct Answer:
FICA taxes.
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
136. What is the typical pay period?
Answer
Correct Answer:
Bi-weekly.
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
137. If you were to purchase stock, how is it referred to in terms of payroll deductions?
Answer
Correct Answer:
Employee stock purchase plan.
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
138. Which tax form does an employee use?
Answer
Correct Answer:
W-2
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
139. Which tax form does a contractor use?
Answer
Correct Answer:
1099
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
140. What is the employers responsibility with regard to Medicare taxes?
Answer
Correct Answer:
Employers are responsible for paying both the employer and employee's portion of the Medicare tax.
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
141. What is an Employer Identification Number for?
Answer
Correct Answer:
It identifies a businesses entity.
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
142. What is a pay period?
Answer
Correct Answer:
A recurring period of time that time is recorded and paid.
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
143. Which is an example of a required deduction?
Answer
Correct Answer:
State taxes
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
144. An employee has a HR status of 2080 annual hours, what is their employment status?
Answer
Correct Answer:
Full Time
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
145. An employee damages equipment and a court orders their wages are withheld as repayment. This is known as:
Answer
Correct Answer:
garnishment
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
146. Why is payroll important from an accounting standpoint?
Answer
Correct Answer:
Payroll and the taxes therein significantly impact the success of the company.
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
147. When can voluntary deductions be made?
Answer
Correct Answer:
Only when the employee has agreed to them.
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
148. What is a contractor?
Answer
Correct Answer:
A person receiving payment for a task in its entirety.
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
149. True or false? A new employee must fill out a W-4.
Answer
Correct Answer:
True
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
150. What is an employee?
Answer
Correct Answer:
A person who is trained and hired.
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
151. Who is responsible for paying taxes deducted from employee's check?
Answer
Correct Answer:
The employer is responsible for paying taxes deducted from an employee's check to the appropriate agency.
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
152. What is the function of payroll?
Answer
Correct Answer:
The recording of salaries, wages, bonuses, and deductions.
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
153. What is the primary objective of payroll?
Answer
Correct Answer:
Accurate and timely payment to employees including deductions and withholdings.
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
154. What is gross pay?
Answer
Correct Answer:
The total amount earned, before taxes
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
155. A bonus is listed under what category?
Answer
Correct Answer:
Benefits.
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
156. The amount of pay that an employee "takes home" or can deposit into the bank is called?
Answer
Correct Answer:
Net
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
157. The pay earned by hourly-paid employees is usually referred to as?
Answer
Correct Answer:
Wage
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
158. Which is not entitled to company benefits?
Answer
Correct Answer:
Contractor
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
159. Which of the following is considered a withholding tax?
Answer
Correct Answer:
Income tax.
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
160. What type of form is used to pay funds directly to employees bank account?
Answer
Correct Answer:
Direct Deposit Form
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
161. Of the following, which is considered an employer-paid benefit?
Answer
Correct Answer:
Sick days.
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one