1. The ability to knit together information from different sources to produce a more comprehensive understanding or create new meaning is known as systems thinking.
Answer
Correct Answer:
False
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
2. According to Sternberg, there is only one type of intelligence that leads to “successful intelligence.”
Answer
Correct Answer:
False
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
3. Increasingly, the significant advances in knowledge production are occurring at the interdisciplinary borderlands between established disciplines and fields.
Answer
Correct Answer:
True
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
4. Leaders of major U.S. scientific organizations have not yet recognized the importance of increased interdisciplinarity.
Answer
Correct Answer:
False
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
5. Undergraduates who specialize or “major” in a traditional discipline are prone to develop a silo perspective as they proceed in their major.
Answer
Correct Answer:
True
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
6. What type of intelligence formulates ideas and makes connections?
Answer
Correct Answer:
Creative intelligence
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
7. Those ideas that have the capacity to transform how we learn, think, and produce new knowledge are called ______.
Answer
Correct Answer:
Revolutionary insights
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
8. Interdisciplinarity has been affected by the changing nature of university research because ______
Answer
Correct Answer:
It is at the interfaces of several disciplines that innovation is made
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
9. Which of the following is “Driving Interdisciplinary Studies Today?”
Answer
Correct Answer:
The complexity of nature, society, and ourselves
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
10. What is the ability to view a subject from a broad perspective by placing it in the fabric of time, culture, or personal experience known as?
Answer
Correct Answer:
Contextual thinking
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
11. Systems thinking is the ability to break a problem down into its constituent parts
Answer
Correct Answer:
True
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
12. Successful intelligence is the ability to keep __________ intelligence in balance
Answer
Correct Answer:
All of the above
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
13. Successful intelligence is the ability to keep ______ types of intelligence in balance
Answer
Correct Answer:
Three
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
14. Stakeholder is person or entity outside the academy who is interested in and may have a _________ in the outcome of a particular societal issue.
Answer
Correct Answer:
Material at stake
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
15. Silo perspective is the tendency to see the university and the larger world through the ________ lens of a given disciplinary major.
Answer
Correct Answer:
Narrow
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
16. The ability to apply an idea in an effective way is known as
Answer
Correct Answer:
Practical intelligence
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
17. Knowledge society is the one in which the development and creative application of knowledge is the primary engine of economic growth, prosperity, and empowerment of all developing sectors of society.
Answer
Correct Answer:
True
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
18. The ability to knit together information from different sources to produce a more comprehensive understanding or create new meaning is known as practical intelligence
Answer
Correct Answer:
False
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
19. Ethical analysis is the application of interdisciplinary analysis to
Answer
Correct Answer:
Ethical issues
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
20. Creative problem solving is the creative combination of different perspectives and previously________ , to uncover novel and useful solutions.
Answer
Correct Answer:
Unrelated issues
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
21. The ability to formulate ideas and make connections is known as
Answer
Correct Answer:
Creative intelligence
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
22. Contextual thinking is the ability to view a subject from a broad perspective by placing it in the fabric of
Answer
Correct Answer:
Any of the above
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
23. Analytical intelligence includes all of the following except
Answer
Correct Answer:
Formulate new ideas
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one