1. When you use a validator to check an HTML, XHTML or CSS document, the validator will return a list of any errors found, according to your chosen
Answer
Correct Answer:
Standard
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
2. Sometimes a web browser will not display your images. The reason could be one of this
Answer
Correct Answer:
The user has turned off the display of images
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
3. Which of these are not important tags for web page quality?
Answer
Correct Answer:
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
4. You can improve the quality of your web site, and make your information available to more people (and browsers) by writing your pages according to the
Answer
Correct Answer:
WAI guidelines
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
5. Writing your pages to the web standards will improve the quality of your
Answer
Correct Answer:
Site
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
6. An accessible web site is a web site that can be used by
Answer
Correct Answer:
Disabled users
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
7. Which of these is not a proper reasons for making your site more accessible?
Answer
Correct Answer:
It will not get so much recognized
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
8. Is WAI important to your Web Site?
Answer
Correct Answer:
Yes
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
9. Even if the title is not a visible part of your web page, it is important to the quality of your web site because it will not be visible in
Answer
Correct Answer:
Status bar
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one
10. Doctype means a
Answer
Correct Answer:
Document type declaration
Note: This Question is unanswered, help us to find answer for this one